Possedo Fastigheter

Skötselavtal i Stockholm city, Bagarmossen och Högdalen

Vi har på senare tid utökat vårt samarbete med Possedo AB. Inkluderat i vår skötsel har vi fastigheter och innergårdar på Rörstrandsgatan och Torsgatan i Vasastan, på Drottningholmsvägen på Kungsholmen, i Bagarmossen samt Högdalen. Vi tar hand om all den skötsel som önskas av kunden för att hålla fint och rent under de olika årstiderna. Vi har även samarbetat med Smekab Citylife i leverans av hållbara stilrena utemöbler och bänkar för 10 innergårdar.

Har ni löv som tynger i hösttider, ogräs på gårdsytor eller funderingar kring hur ni kan fräscha upp era gemensamma umgängesytor runt fastigheten? Tveka inte att kontakta Trappa Trädgårdsform AB.

Nya utemöbler anländer till bland  annat en innegård i stan. In med det nya och ut med det gamla. Trångt och trixigt men Smekab Citylife är proffs i att navigera i den trånga trafikmiljön och tillslut har vi fått de nya möblerna på plats hos kund.

Ogräsrensning, gräsklippning och häcktrimning är det som görs frekvent på innegårdarna och fastigheterna hos Possedo för att hålla det rent och snyggt för de boende hela sommaren.