Skötsel & Underhåll

P1000573P1000686Det finns inga skötselfria trädgårdar – tack och lov!
Att vistas ute i sin trädgård och sköta om det som växer, andas in frisk luft fylld av dofter, notera årstidsändringarna och låta kroppen arbeta- det ger mig en genuin lyckokänsla.
Men, det kan vara svårt att hitta tiden som krävs för att hinna med alla sysslor, en välmående trädgård kräver både kunskap och tid.
Att ta hjälp med vår-och höstsysslorna gör att trädgården blir mycket lättare att hålla övriga delar av året.  Vi kan hjälpa till med punktinsatser och löpande skötsel eller upprätta en skötselplan för den som önskar utföra arbetet själv men vill ha en mall att gå efter. Ni kan också beställa in oss som tillskott i arbetslaget och få rådgivning på köpet om ni skall ha en gemensam trädgårdsdag med familjen, grannarna eller bostadsrättsföreningen.

Vi erbjuder också prenumeration på säsongsplanteringar i kruka, tre eller fyra olika växtkompositioner per år. vit_kruka

Fastighetsägare och offentlig miljö
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utefter kundens behov, vi kan hjälpa till att upprätta skötselmanual, offerunderlag inför en upphandling samt protokoll för kontroll av skötsel av utemiljö. Vi följer Skötselmanual 98 och Aff-systemets Teknik 06  när vi upprättar våra skötselmanualer, men har ni en egen struktur går det givetvis bra att använda den. Kontakta oss för offert, telefon: 0733-018 144 eller mail: asa@trappaform.se