Skötsel & Underhåll

P1000573P1000686Det finns inga skötselfria trädgårdar – tack och lov!
Att vistas ute i sin trädgård och sköta om det som växer, andas in frisk luft fylld av dofter, notera årstidsändringarna och låta kroppen arbeta- det ger mig en genuin lyckokänsla.
Men, det kan vara svårt att hitta tiden som krävs för att hinna med alla sysslor, en välmående trädgård kräver både kunskap och tid.
Att ta hjälp med vår-och höstsysslorna gör att trädgården blir mycket lättare att hålla övriga delar av året.  Vi kan hjälpa till med punktinsatser och löpande skötsel eller upprätta en skötselplan för den som önskar utföra arbetet själv men vill ha en mall att gå efter. Ni kan också beställa in oss som tillskott i arbetslaget och få rådgivning på köpet om ni skall ha en gemensam trädgårdsdag med familjen, grannarna eller bostadsrättsföreningen.

Löpande trädgårdsskötsel skräddarsys för varje kund: frekvens, tidsåtgång och fokusområden beslutas i samråd med beställaren.

Bevattningshjälp och gräsklippning under semesterveckorna kan beställas separat.

 

Fastighetsägare och offentlig miljö
Vi erbjuder skötsel av grönytor under växtsäsong, skräddarsydda trädgårdsskötselavtal utefter kundens behov. Vår ambition är att utföra arbetet med högsta kvalitet, arbeta långsiktigt och med miljön i fokus. Vi hjälper till att upprätta skötselplan, förfrågningsunderlag inför en upphandling, underlag för dialog mellan beställare och entreprenör samt upprustningsförslag.  Kontakta oss för offert, telefon: 0733-018 144 eller mail: asa@trappaform.se